U bent hier: >> Voorlichting

Voorlichting

Geloof delen, niet alleen ver weg maar ook dichtbij. Een belangrijke taak van Drenthe Mission is voorlichting geven over de projecten welke ondersteund worden door Drenthe Mission namens de verschillende plaatselijke kerken. Door voorlichting te geven wordt het geloof waarvan kennis is genomen gedeeld met de kerkleden.

Wanneer we de ervaringen niet gedeeld wordt, is het iets van ver van mijn bed show met het effect dat mission een mooi woord is, maar niet meer dan dat.

Geloof delen willen we doen door voorlichting te geven. Hiervoor zijn heel veel pakketten en materiaal samengesteld om er invulling aan te geven. Vanuit Drenthe Mission willen we dan samen met uw gemeente een format zoeken die bij de gemeente en het moment past. Door deze aanpak wordt mission niet een ver van mijn bed show, maar gaat het hopelijk steeds meer in de harten van de kerkleden zitten.

Geloof delen kan op allerlei manieren. Om een indruk van te krijgen van de verschillende mogelijkheden  is hier veel te vinden op de site van Verre Naasten. Daarnaast kun je via voorlichting@drenthemission.nl contact opnemen met onze voorlichtingscommissie.

Meer weten? Bekijk ook onze promo:

Print Friendly, PDF & Email