U bent hier: >> Redacteur Naast Drenthe Mission | Verre Naasten

Redacteur Naast Drenthe Mission | Verre Naasten

Wil je jouw schrijfkwaliteiten inzetten om ruim 42.680 GKv-leden enthousiast te maken voor en door mission en te informeren over het werk van Drenthe Mission? Word redacteur voor Naast vanuit Drenthe Mission | Verre Naasten!

Naast is hét magazine over mission vanuit de Gereformeerde Kerken Vrijgemaakt (GKv) in Nederland. Naast wil verbondenheid en meeleven met broers en zussen wereldwijd vergroten en verwondering oproepen over de grootsheid van God en veelvormigheid van het christelijk geloof wereldwijd. ‘Geloof delen wereldwijd’ is het centrale, terugkerende thema van Naast. Naast kun je teruglezen via www.verrenaasten.nl/naast.

Redactie Naast. De redactie van Naast bestaat uit een groep enthousiaste mensen, die de verschillende GKv-missionorganisaties vertegenwoordigen. Samen maken zij het magazine, iedere redacteur levert een paar keer per jaar een artikel. De redactie van Naast komt tweemaal per jaar bij elkaar (in Amersfoort) om tijdens een redactievergadering de invulling van het magazine en praktische zaken te bespreken. Aan de hand van eigen ideeën wordt er vergaderd over de precieze uitwerking van het onderwerp, per editie en per artikel.

Wat zijn je taken als redacteur? Naast verschijnt 6 keer per jaar. Gemiddeld lever je voor 2 van de 4 landelijke edities van Naast een artikel aan. Ook komt er 2 maal per jaar een regionale editie van Naast uit (8-12 pagina’s) die helemaal over het mission-werk van Drenthe Mission gaat. Als redacteur ben jij verantwoordelijk voor het aanleveren en verzorgen van de kopij voor Naast, zowel voor de landelijke als de regionale edities.

Wat bieden we een redacteur? Een afwisselende, creatieve en uitdagende vrijwilligersfunctie waarbij je jouw netwerk en zicht op het missionaire werk binnen de GKv vergroot en veel redactionele ervaring op doet.

Interesse in deze functie of meer weten? Neem contact op met Heleen Serier, voorlichter bij Drenthe Mission | Verre Naasten, voorlichting@drenthemission.nl.

De vacature nog eens rustig doorlezen? Je kunt hem hier downloaden.

Print Friendly, PDF & Email