U bent hier: >> Proefochtend MissionAlive: welkom!

Proefochtend MissionAlive: welkom!

Wil jij groeien in geloof? Ontdekken hoe je als christen van betekenis kunt zijn voor de mensen om je heen? Wil jij deel  uitmaken van een groep die er is voor mensen in nood, dichtbij en ver weg? En wil je hierover leren van christenen wereldwijd? Maak kennis met MissionAlive: een uitdagend leertraject voor kringen, groepen of commissies die ernaar verlangen hun geloof te delen, dichtbij huis en ver weg.

MissionAlive is een initiatief van Drenthe Mission ILogo Verre Naasten, in samenwerking met Nederland Zoekt. In MissionAlive brengen wij twee werelden samen; geloven dichtbij en ver weg; vanuit het verlangen om meer te leren van christenen wereldwijd. Ontdek zelf wat er gebeurt als deze werelden samenkomen en ervaar hoe geloof grenzen overschrijdt!

Proefochtend
Nieuwsgierig? Ontdek of MissionAlive past bij jou of jouw kerk; kom naar onze Proefochtend op 22 april a.s. van 10.00-14.00 uur in GKv De Voorhof (M.L. Kingweg 50) in Assen! Daar hoor je meer over onze plannen; het opstarten van een MissionAlive ‘leergemeenschap’ in Drenthe! Zo’n MissionAlive leergemeenschap is de manier om jezelf als kerk of groep twee jaar lang in beweging te zetten rondom vragen: wie is God? Hoe geven we onze gemeenschap vorm? Hoe delen we ons geloof? Tijdens vier inspirerende seminars en een persoonlijk coachingstraject is er onderwijs, tijd voor reflectie en ruimte om concrete plannen te maken, met als doel; bouwen aan een cultuur van discipelschap en betekenisvolle gemeenschappen versterken.

Meer weten of aanmelden? Klik hier voor meer informatie én inschrijven voor de proefochtend!

Print Friendly, PDF & Email