U bent hier: >> Follow His Footprints

Follow His Footprints

 

een Braziliaans avondje uit mét inhoud

Verlang jij ernaar om Jezus te volgen? Welke keuzes maak je daarbij en wie heeft daarin het laatste woord? Samen met Drenthe Mission | Verre Naasten organiseren kerken in Drenthe een aantal Follow His Footprints-avonden: een avondje uit met Braziliaans tintje. Ontdek wat je van elkaar en Braziliaanse geloofsgenoten kunt leren! Geniet van een Braziliaans gerecht, ga de diepte in tijdens een stevige wandeling en laat je verrassen door bijzondere gesprekken bij het kampvuur.

Kom met z’n tweeën en geniet tijdens deze avond van een inspirerend en avondvullend programma. Na een goede Braziliaanse maaltijd gaat oud-zendeling/ dominee Elso Venema (Tilburg) met jullie op inspiratietour waarbij je samen de diepte ingaat. Want: wie staat er aan het stuur van jouw leven? Twee aan twee ga je op pad: een avondwandeling met goede gesprekken in de buitenlucht.

Terug bij ‘t kampvuur volgt de stilte: wat zegt God eigenlijk tegen jou? We maken samen God groot door te zingen en te bidden en genieten na met een drankje bij het vuur.

Met deze inspirerende avond hopen we bij jou het verlangen aan te wakkeren om je geloof te leven en te delen, in je eigen omgeving en wereldwijd! Je krijgt er zeker de juiste tools voor mee naar huis! Laat je inspireren: bekijk ook onze trailer!

Kom naar een Follow His Footprints-avond op:

  • Vrijdag 20 maart, Beilen
  • Zaterdag 21 maart, Assen Peelo
  • Vrijdag 3 april, Stadskanaal
  • Zaterdag 4 april, Zuidlaren

Geef je hier op voor één van de avonden:

Naam deelnemer:

Woonplaats deelnemer:

E-mailadres deelnemer:

Plaats en datum van deelname: Beilen: 20 maart 2020Assen Peelo: 21 maart 2020Stadskanaal: 3 april 2020Zuidlaren: 4 april 2020

Kosten: 15 euro p.p., inclusief eten en drinken. Na je aanmelding ontvang je van ons een e-mail met daarin een link voor de betaling. En week voor aanvang ontvang je van ons een e-mail met meer informatie.

Opmerkingen / bijzonderheden (bijvoorbeeld voedselallergie):

Print Friendly, PDF & Email